Микроскопско естетско пломбирање на горни предни заби

Во овој случај беа заменети „пломбите“ на горните четири предни заби со нови нано композитни пломби. Причината за тоа забите да изгледаат толку лошо е класичното пломбирање со кое забите само се „закрпуваат“ краткорочно!

За долгорочно да го решиме проблемот пломбите се заменети со Injection Molding методата -микроскопско естетско пломбирање со Bioclear анатомските матрици на Dr.David Clark.

Само здравата и убава насмевка кај нашите пациенти е наша најголема гордост и најдобра реклама!Додади коментар