Микроскопски Интервенции

Естетскa реставрација

Естетско пломбирање без стружење со високо квалитетен нано композит

Повеќе
Модерна ендодонција

Најсовремено лекување на коренски канали

Повеќе
Надоградба на заби

Надоградба на забите со фибер колчиња (невидливи, високо естетски)

Повеќе
Отстранување на метални колчиња

Отстранување на метални колчиња со помош на микроскоп и ултразвук

Повеќе
Отстранување на скршени инструменти

Отстранување на скршени ендодонтски инструменти од канал

Повеќе
Реваскуларизација и затворање на перфорации

МТА е посебен цемент кој се користи за лекување на ендодонтски компликации.

Повеќе

Контактирајте нѐ за бесплатна консултација