Со само една посета до врвна естетика – микроскопско пломбирање

Она што не прави единствени и поразлични од другите: Injection Molding методата за микроскопско естетско пломбирање без стружење со Bioclear анатомските матрици на Dr.David Clark.

Успешно финализирано естетско пломбирање на горни предни заби со само една посета!Додади коментар