Микроскопско најсовремено лекување на коренски канали – „вадење на живец“

Со микроскопското лекување на коренски канали, забот може да ви биде спасен и зачуван за многу долг временски период (со одржување на добра орална хигиена и за цел живот). Има канали кои не се видливи со голо око, а се откриваат само со помош на микроскоп. Доколку не се откријат, обработат и наполнат сите канали до самиот крај лекувањето нема да биде успешно!Додади коментар